+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Dragi učenci in učenke, Aljaževci in Aljaževke,

v četrtek, 1. septembra, se spet srečamo. Zaposleni na šoli se že intenzivno pripravljamo na vašo vrnitev in se veselimo našega snidenja, da nam boste povedali, česa novega ste se naučili med poletnimi počitnicami in kaj zanimivega ste doživeli.

Prvi šolski dan bo potekal takole:

UČENCI 1. RAZREDA, starši vas pripeljejo v šolo ob 9. uri na ploščad pred glavnim vhodom v šolo. Po kratkem nagovoru vas bodo učiteljice odpeljale do šolskega odra, kjer si boste ogledali igrico. Po igrici boste odšli v matične učilnice. Vaši starši bodo medtem v avli imeli krajšo predstavitev o življenju in delu na Aljaževi šoli. Skupaj boste domov odšli okrog 10. 30 ure.

UČENCI OD 2. DO 9. RAZREDA, se ob 8. 20 zberete na ploščadi pred glavnim vhodom v šolo. Po kratkem nagovoru vas bodo razredniki pospremili do matičnih garderob in razredov, kjer boste prvi dve uri s svojimi razredniki. Sledil bo pouk po urniku, zato s seboj prinesti vse potrebne pripomočke. Urnik bo preko eAsistenta objavljen najkasneje 31. 8. 2022. Izbirnih predmetov prvi dan še ne bo.

Podaljšano bivanje bo organizirano za prijavljene učence. Prosimo starše, da v beležke napišete, do kdaj bo otrok prvi šolski dan v podaljšanem bivanju ter ali odhaja otrok domov sam ali v spremstvu.

Jutranjega varstva prvi dan ne bo.

Prvi šolski dan bosta organizirana malica in kosilo. Šolsko kosilo boste imeli učenci, ki ste nanj prijavljeni. V primeru, da tega starši v juniju še niste uredili, to storite čim prej v administraciji šole.

Kranj, 27. 8. 2022 mag. Lucija Rakovec, ravnateljica

Dostopnost