+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Spoštovani starši,

kot ste že obveščeni iz medijev, v prihodnjem tednu v šolskih prostorih maske niso več potrebne za vse učence šole in za učitelje. 🙂

S prihodnjim tednom vstopamo tudi v spremenjen režim vhoda v šolo za učence od 1. do 4. razreda, ki so do sedaj vstopali skozi pritlične vhode s strani šolskega igrišča. Zaradi prometne varnosti, ki je ne moremo zagotoviti s prehodom čez parkirišče, naj po novem vsi učenci vstopajo čez glavni vhod in odidejo do garderobic pred svojimi razredi. Starši jih lahko pospremite do vhoda v šolo. Starši prvošolčkov, če želite svoje učence pospremiti do vrat učilnice, to lahko še vedno storite preko zunanjega vhoda z igrišča, samo, da koristite vhodno pot s severovzhodne strani (čez atletsko stezo). Sprememba je bila predlagana in sprejeta tudi na svetu staršev v četrtek, 3. 3. 2022, prav tako pa so s spremembo učence seznanile že tudi razredničarke.

Obenem vam želim sporočiti, da bo v času splošne stavke v vzgoji in izobraževanju, ki je napovedana za sredo, 9. marca 2022, šola omogočala le nujno varstvo otrok učencev prve triade. Prosim vas, da zato do ponedeljka, 7. marca 2022, do 15. ure razredničarkam sporočite morebitno prisotnost otroka v šoli na dan stavke in čas, od kdaj, do kdaj boste potrebovali varstvo, ker bo na to vezana tudi organizacija nujnega varstva in prehrana.

Lepo vas pozdravljam in se vam zahvaljujem za vašo podporo in razumevanje.

mag. Lucija Rakovec, ravnateljica

Dostopnost