+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Spletni kviz

Spoštovani,

z zavodom Varni internet, partnerjem projekta največjega spletnega kviza, s katerim bomo poskusili osvojiti Guinnessov rekord, smo pripravili spletno učilnico in nabor dodatnih gradiv, ki vam bodo pomagali pri pripravi na kviz.

Do spletne učilnice lahko dostopate TUKAJ. Gesla ni potrebno vnašati. V učilnici boste našli gradiva na teme: digitalno državljanstvo, digitalne sledi, digitalni ugled, spletna varnost in družbena omrežja. Pri pripravi na kviz si lahko pomagate tudi z dodatnimi gradivi, ki vam jih pošiljamo v priponki. Ta poleg že omenjenih zajemajo še tematiki prekomerne uporabe spleta in spletno nasilje.

V spletni učilnici je na voljo tudi nekaj primerov kviza, s katerimi lahko učenci preverijo svoje znanje in se spoznajo s spletno platformo Kahoot!. Do njih dostopate s klikom na gumb »Kahoot! izziv«.

Gradiva bodo na voljo do dneva kviza, četrtka, 16. 2.

KVIZ bo potekal v OŠ Jakoba Aljaža Kranj – v računalniški učilnici.

Moderator kviza bo Sašo Stare!

Dogodek bo združeval pravo mero izobraževanja, novih informacij in zabave. Učence bo skozi kviz vodil stand up komik in voditelj Sašo Stare, ki bo poučnim vsebinam dodal kanček humorja in poskrbel, da si bodo otroci naučeno tudi zapomnili.

Lep pozdrav in vso srečo pri nabiranju znanja!

A1 in Zavod Varni internet

Koordinatorica za OŠ Jakoba Aljaža Kranj: Teja Toman

Dostopnost