+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

V petek, 12. 5., je na OŠ Janeza Puharja potekal zadnji turnir celoletnega Ciklusa turnirjev mladih, sledi le še zaključni turnir 9. 6., ko se podeli pokale in medalje za celoletno delo.

Naši učenci so se tudi tokrat zelo dobro odrezali, saj je bil Maks Demšar drugi v absolutni kategoriji, Juš Batagelj pa drugi do 12 let. Kar nekaj Aljaževcev bo tako na podelitvenem turnirju zasedlo najvišje stopničke v svojih kategorijah, ampak počakajmo na uradne rezultate.

Našo šolo so tokrat zastopali Erik Bučan, Nemanja Matej Andrejević, Maks Bitežnik, Nikolaj Andrejević, Enej Kuhar, Nikolas Ranđelović, Aleksej Grubor, Bor Podgoršek Dimnik, Juš Batagelj, Samo Oman in Maks Demšar ter šoli skupaj priborili še 195 točk. Skupno smo tako sezono zaključili z neverjetnimi 2275 točkami. Sledi nam OŠ Matije Čopa z manj kot tisoč točkami, nato pa še dobrih dvajset šol.

Na tem turnirju se je še posebej izkazal Samo Oman, saj je dosegel svoj najboljši rezultat, in sicer 14. mesto, ter je bil tako na turnirju drugi najboljši Aljaževec. Bravo, Samo!

Hvala tudi učiteljici Evi Tomažič za spremljanje učencev.

mentorica

Simona Polše Zupan

Dostopnost