+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Spoštovani starši!

V mesecu novembru Osnovna šola Jakoba Aljaža Kranj za vas organizira zanimivo predavanje

mag. Janija Prgiča ZDRAVI MOŽGANI – ZDRAVI OTROCI.

V vzgoji naletimo na številne izzive, pozabljamo pa, da je sodelovanje otrok in njihov uspeh ter zadovoljstvo odvisno predvsem od kondicije njihovih možganov. Na to vpliva ogromno dejavnikov. V tem izobraževanju se osredotočimo le na enega od njih, in sicer vpliv nevrotoksinov na zdrav razvoj otrok ter to, kaj vse lahko naredimo odrasli. Izobraževanje vas bo popeljalo vse od zgodnjega obdobja do najstništva, pri čemer se stopnjuje opis vsega, kar vpliva na naše otroke. Izobraževanje prehaja tudi na druga področja, ki jih spregledamo pri zdravem razvoju otrok in ustrezni vzgoji.

Izobraževanje vodi mag. Jani Prgič, NLP master trainer in coach, družinski terapevt in mediator, ki je poleg v šolstvu delal tudi na Centru za pomoč mladim. Zadnjih 8 let se intenzivno ukvarja tudi z uporabno nevroznanostjo. Deluje tako v podjetjih kot šolah in vrtcih. Več o programih najdete na www.neuroeducation.si

Predavanje je vnaprej posneto in bo dostopno od srede 9. novembra do petka 11. novembra 2022, da boste lahko v svojem tempu predelali celotno vsebino. Program beleži udeležbo.

Povezavo do predavanja in vstopno geslo boste starši dobili po elektronski pošti preko eAsistenta v torek, 8. 11. 2022.

Vljudno vabljeni!

mag. Lucija Rakovec, ravnateljica

Foto: https://www.neuroeducation.si/product/zdravi-mozgani-zdravi-otroci/

Dostopnost