+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Spoštovani starši,

lepo povabljeni na strokovno predavanje za starše z naslovom: Kako pomagati otroku pri učenju?, ki ga bomo na šoli organizirali v torek, 12. aprila 2022, ob 18. uri v avli šole.

Predavateljica Neva Strel Pletikos dipl. ped., prof. soc., asistentka na Pedagoški fakulteti v Kopru, specializantka psihoterapije, NLP Coach, praktik s področja Teorije izbire in že več kot 25 let svetovalna delavka na osnovni šoli je izkušena strokovnjakinja na področju svetovanja s področja razvijanja učnih navad pri otrocih, motiviranja otrok, razvijanja odgovornosti pri otroku, večno ponavljajočih dilem pri vzgoji …  Več si lahko preberete na povezavi: http://cor.si/ .

Vemo, da je vloga starševstva ena najodgovornejših nalog v našem življenju, polna pasti in večnih dilem, kako vzgojiti srečnega, odgovornega in uspešnega otroka. Verjamemo, da so tudi taka predavanja, ki jih organiziramo na šoli za vas, starše, kamenček v mozaiku do še bolj uspešnega starševstva, zato se zaposleni na šoli veselimo, da se po dolgem času lahko spet snidemo na skupnem strokovnem predavanju v prostorih šole.

Dobrodošli.

mag. Lucija Rakovec, ravnateljica

Dostopnost