+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Spoštovani starši, spoštovani učitelji in drugi zaposleni, dragi učenci in učenke,

zapiramo vrata leta 2021 in že so pred nami nova z napisom 2022, ki skrivajo mnogo zanimivih poti in nešteto ugank.

Pred temi vrati sta najprej dva pomembna praznika: božič ter dan samostojnosti in enotnosti. Oba prinašata zelo močno sporočilo: družino kot najpomembnejšo celico vsake družbe ter povezanost in enotnost naroda, ki smo ga v preteklosti že znali udejaniti. Prav je, da kot narod ostanemo povezani, močni in predvsem enotni.

Nova vrata z napisom 2022 naj nas pospremijo na pot sobivanja z optimizmom, upanjem, medsebojnim razumevanjem in strpnostjo. Predvsem pa naj bodo poti za temi vrati radodarne z zdravjem v vseh pomenih besede.

Dragi učenci in učenke, v letu, ki prihaja, bodite radovedni, ustvarjalni, pogumni, spoštljivi in prijateljski. Naj se vam uresničijo vsi načrti in skrite želje, ki jih gojite v svojih srcih. Praznične dneve izkoristite za lepe stvari, da druženje v krogu družine, za branje dobre knjige ali ogled super filma, privoščite si snežne vragolije in si naberite novih moči za šolsko delo.

Spoštovani starši, z medsebojnim zaupanjem in lastnim zgledom lahko največ naredimo na vaše otroke in naše učence. Naše sodelovanje naj nas še naprej združuje v največji skrbi za njihovo dobro, da jim na vseh področjih damo najboljšo popotnico za življenje.

Dragi učitelji in učiteljice ter vsi ostali sodelavci in sodelavke, naj bodo naši skupni koraki v 2022 tudi čas sinergije sodelovanja, dobrih odnosov in naše skupne odgovornosti v delu, ki ga opravljate s srcem.

Vsem se zahvaljujem za vašo predanost in skrb za dobro ime šole, ki ga v svet najbolje ponesemo prav s svojim delom, pa naj bo v vlogi zaposlenih ali učencev.

Verjamem, da bodo naši skupni koraki tudi v letu 2022 odzvanjali veselo, srečno in zdravo ter da se bodo naša dobra pričakovanja uresničila. Vse dobro!

mag. Lucija Rakovec, ravnateljica

Dostopnost