+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

ŠOLSKO TEKMOVANJE

Dne 23. 9. 2021 je potekalo šolsko tekmovanje iz znanja logike. Tekmovanja se je udeležilo 52 učencev od 4. do 9. razreda. Učenci in učenke so tekmovali v naslednjih skupinah:
• 4. in 5. razred (le na šolski ravni);
• 6. razred (le na šolski ravni);
• 7. razred (na šolski in državni ravni);
• 8. razred (na šolski, regijski in državni ravni);
• 9. razred (na šolski, regijski in državni ravni).

Na šolskem tekmovanju smo podelili 26 bronastih priznanj. Učenec Matic Gosar iz 6. razreda in učenka Hana Julija Pavšič iz 8. razreda sta na šolskem tekmovanju dosegla vse možne točke.

DRŽAVNO  TEKMOVANJE ZA UČENCE 7. RAZREDA IN REGIJSKO TEKMOVANJE ZA UČENCE 8. IN 9. RAZREDA

Dne 16. 10. 2021 je na OŠ Šenčur potekalo državno tekmovanje iz znanja logike za učence 7. razreda in regijsko tekmovanje iz znanja logike za učence 8. in 9. razreda. Na državno tekmovanje se je uvrstila učenka Luna Gorše (7. razred), na regijsko tekmovanje so se uvrstili učenci Hana Julija Pavšič (8. razred), Erin Knaflič (9. razred), Jan Bavdek (9. razred) in Luka Bujanović Kokot (9. razred).  Vsi naši učenci, ki so tekmovali na regijskem tekmovanju iz znanja logike, so osvojili bronasto priznanje.

DRŽAVNO TEKMOVANJE ZA UČENCE 8. IN 9. RAZREDA

Dne 6. 11. 2021 je na Fakulteti za elektrotehniko potekalo državno tekmovanje iz znanja logike. Na državno tekmovanje se je uvrstil učenec Jan Bavdek  in osvojil srebrno priznanje.

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo!

Vodja tekmovanja: Dijana  Pantović

Priložen dokument – dobitniki bronastih priznanj na šolskem tekmovanju

Dostopnost