+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Spoštovani starši, dragi učenci in drage učenke

v sredo, 1.septembra 2021, se zopet srečamo. Preden pa čisto zares zakorakamo v šolske klopi, bi radi z vami delili nekaj koristnih informacij.

PRVOŠOLČKI
Prvošolčke starši pripeljete ob 9.30. Dobimo se na igrišču za šolo, kjer vam bodo vaše učiteljice sprejele in peljale v učilnice, starši pa bodo tačas počakali na igrišču, kjer jih bomo seznanili z nekaj uvodnimi informacijami o delu in življenju naše šole. Zaključili bomo okrog 10.45. Pogoj PCT ne bo potreben.

UČENCI 2. DO 9. RAZREDA
Začetek pouka za učence od 2. do 6. razreda bo ob 8.20, za učence od 7. do 9. razreda pa ob 8.30. V priloženem dokumentu si lahko ogledate vstopna mesta za vaš razred.

Prvi šolski dan boste učenci od 2. do 9.razreda prvi dve uri skupaj z razredniki, nato nadaljujete s poukom po urniku, ki bo od 31.8. dostopen na e-Asistentu. Garderobe se prvi šolski dan ne uporabljajo, ker boste lahko v čevljih.

Podaljšano bivanje bo na prvi šolski dan organizirano za prijavljene učence. Starše prosimo, da v beležke zapišejo, do kdaj bo otrok prvi dan v podaljšanem bivanju ter kako bo odšel domov (sam ali v spremstvu). Z jutranjim varstvom začenjamo 2. septembra.

Več informacij si lahko preberete v priloženem dokumentu.

Dragi učenec in draga učenka

Prepričana sem, da si počitniški čas preživel/a lepo in da se 1. septembra v šolske klopi vračaš z veliko nove energije in vedoželjnosti. Zagotovo že komaj čakaš, da se srečaš s sošolci in učitelji ter da vidiš, kaj novega se je na šoli dogajalo med počitnicami. Tudi vsi zaposleni se veselimo, da se šolski zidovi spet polnijo z veselimi otroškimi glasovi. Kot veš, bo tudi v tem šolskem letu potrebno upoštevati nekaj dodatnih zdravstvenih napotkov (več v priloženem dokumentu). Verjamem, da nam bo s skupnimi močmi in razumevanjem situacije uspelo, da šolsko leto kljub vsem omejitvam umirjeno pripeljemo do konca in ga ohranimo v spominu po drugih lepih stvareh, ki se bodo zgodile letos.

Ravnateljica, mag. Lucija Rakovec

Priložen dokument:

Dostopnost