+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

V ponedeljek, 14. 12. 20. smo imeli na predmetni stopnji športni dan na daljavo.

Vsebina športnega dne je bil pohod  z elementi orientacije. Učenci so dobili v navodilih  fotografije iz različnih lokacij, ki so bile ovrednotene s točkami. Cilj orientacije je bil ta, da so morali ugotoviti, kje se nahaja lokacija na fotografiji, nato so po svoji želji izbrali določene lokacije, odšli do njih in naredili selfi. Na voljo so imeli tudi tri športne izzive in če so želeli, so jih lahko opravili. Tudi ti so prinesli določeno število točk.

Učenci so brez težav ugotovili kje so bile določene lokacije in zelo uspešno opravili športni dan. Dokaz za to je vsekakor ta, da so učenci poslali preko 700 fotografij iz različnih lokacij in več kot 50 posnetkov pri opravljanju izzivov.

Motivacija za športni dan je bilo vsekakor zbiranje točk. Cilj je bilo zbrati 15 točk od skupaj 66 točk! Za večino učencev je bilo zbrati 15 točk mala malica in so se odločili, da gredo v boj s samim seboj in  po dosego čim več točk. Nekaj korenjakov je zbralo 60 točk in več, nekaj učencev je zbralo 50 točk in več, veliko jih je zbralo 30 točk in več, večina pa 20 in več….

Prav vsakega učenca posebej bi rada pohvalila in mu čestitala, da je v teh težkih časih v športnem dnevu vidil kanček veselja in optimizma in se lotil podviga po svojim najboljših močeh!!!

Vsekakor je bil cilj gibanje in odklop od računalnika vsaj za en dan!

V galeriji slik si lahko ogledate utrinke iz športnega dne.

Zapisala: učiteljica za šport Katja Rop

Dostopnost