+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

Dragi učenci, spoštovani starši,

urnik za videokonference je pripravljen tako, da se ure 6. in 7. razredov ne prekrivajo z urami 8. in 9. razredov. Na ta način bo manj prekrivanja ur in si bodo sorojenci lahko delili en računalnik. V veliki večini so videokonference na isti dan, ko je predmet tudi na urniku.

Videokonference bodo namenjene predvsem razlagam in preverjanju razumevanja snovi. Prisotnost na videokonferenci bo zabeležena v eAsistentu, v primeru odsotnosti je potrebno opravičilo.

Dopolnilni pouk bo potekal po urniku, ob ponedeljkih in torkih preduro. Po potrebi bodo učitelji izbirnih vsebin videokonference izvedli 7. šolsko uro ali pa preduro v sredo ali četrtek.

Link do videokonference za učence bo naložen v Xooltime spletni učilnici (eAsistent) posameznega predmeta. Učenci se bodo povezali s klikom na gumb Poveži se.

Preostale ure na urniku bodo izpeljane preko spletnih učilnic, kjer bodo učitelji objavili vsa navodila in naloge in kjer bodo učenci dobili povratne informacije o opravljenem delu. Sodelovanje in opravljanje nalog v spletnih učilnicah je prav tako obvezno.

V primeru odsotnosti učitelja videokonference odpadejo. Odsotnost učiteljev je vidna v nadomeščanjih za posamezni dan.

Vodstvo šole

Urnik video konferenc 19.10. – 23.-10.

Dostopnost