+386 4 2801 510 info@os-jakobaaljaza.si
Select Page

= = =  Učenci 9.b so o šolanju na daljavo zapisali  = = =

 

Šola na daljavo mi je všeč, ker lahko delam naloge, kadar me je volja, lahko vstanem, kadar želim, ne morem dobiti neopravičene ure ter vpisov v eAsistent.

Adis

 

Šola na daljavo mi je všeč, ker si zadolžitve razporedim, kakor sam želim in se mi ni treba držati urnika. Všeč mi je tudi zato, ker mi ostane več prostega časa. Res pa je tudi, da je učenje zahtevnejše, saj moraš snov sam predelati. Je pa tudi nova izkušnja.

Svit

 

Šolanje na daljavo ima tako svoje prednosti kot tudi slabosti. Zelo všeč mi je to, da lahko spim kolikor hočem in da lahko šolske dejavnosti opravim, kadar mi paše. V večini mi je dobro, ni pa mi všeč, da nimamo tiste razlage učiteljev, ki smo je navajeni, temveč si snov moramo razložiti oz. predelati bolj sami.

Brin

 

Glede na situacijo se mi zdi šola na daljavo kar v redu, snov si lahko razporedim, kakor želim, zjutraj lahko spim dlje časa … Ne veselim pa se spraševanja in pridobivanja ocen preko Zooma. Rajši vidim, da bi bila vprašana v šoli, v živo. Seveda pa pogrešam tudi ustno razlago učiteljev, vendar se tudi brez tega dobro znajdem, če so navodila jasna.  Mi je veliko bolj všeč šolanje v šoli kot pa na daljavo.Važno pa je, da smo vsi zdravi in upam, da se čim prej spet vidimo.

Adela

 

Šola na daljavo je kar v redu, ker mi ni treba zgodaj vstajati in se voziti do šole. Seveda pa pogrešam sošolce, malo tudi učitelje in treninge. Pogrešam Kranj nasploh, predvsem zaradi družbe in ljudi zunaj, saj se na Golniku ne dogaja kaj dosti.

Nadja

 

Šola na daljavo mi je kar zanimiva izkušnja, vendar imam raje običajno šolo. Pri šoli na daljavo mi je všeč, da si delo lahko sama razporedim in ga opravim kadar hočem. Snov je kar dobro razložena, ampak mi je vseeno bolje v šoli, ko učitelj v živo razlaga.

Lara

 

Šola na daljavo je zanimiva, ampak pogrešam pouk v šoli. Všeč mi je, ker delam za šolo, ko jaz hočem in imam odmor, ko jaz hočem. Niti v sanjah nisem verjel, da se bomo kdaj šolali tako, kot se ta čas.

Tarik

 

Vtise zbrala: razredničarka Bogdana Jocif Terčon

Dostopnost